Hej hopp!

Idag är det onsdag och det betyder Superstars ikväll! Weeeiiii!

Dagen idag börjades med en promenix på den fina strandpromenaden och sen har jag i snart 1,5 timme försökt klura ut hur jag ska göra när jag ska föra över pengar från min spanska bank till mig svenska....gahh (nej jag är inte så teknisk)

Tänkte passa på å slänga ut lite bilder:


Avkoppling!      
                                                      
                                                       vår pool :)

Midsommarfina <3


Elin & Grabbarna grus!!

Nu e det dax för lite arbete!

Puss & Kram
                                                                                             

krasslig....

Efter en lång men trevlig midsommardag på jobbet, följt av extremt god smörgåstårta, kladdkaka och några öl på Den Glade Viking, vaknade jag idag med halsont, snuva och tungt huvud. Why?! Hatar att vara sjuk, så fruktansvärt tråkigt!!

Gav mig själv lång sovmorgon (13.00!) i morse. Sen släpade jag och Elin oss ner till beachen för att bättra på fräknarna och brännan och nu sitter jag hemma i lägenheten, slappar och njuter av en ledig kväll!!

Insåg precis också att jag inte har tagit några bilder från midsommarfirandet på jobbet...dåligt!!!

Funderar mycket på vad jag ska göra när jag kommer hem till Sverige igen, svusssscchh så e jag ju hemma! Någon som har en lägenhet för uthyrning i Januari 2012 och fram i Stockholm?? :)

Tre dagar till premiär!

Snart är det dax för premiär här på Fanabe! Drar igång med en "gammal" show Superstars. Känns ganska skönt att mjukstarta lite med något som vi har gjort förut, även om alla såklart gjort lite olika... :)

Sen på Torsdag har vi STOR premiär med säsongens nya show Eurovision Non-Stop! Mycket klädbyten, phu ;)

Har börjat drömma "mardrömmar" som jag brukar göra när premiärer närmar sig. Drömmer att jag går ut på scenen och inte har en aning om vad det är för låt jag ska sjunga...eller att jag inte hinner få på mig kläderna i tid och får gå ut på scenen halvnaken. Blir dock inte lika stressad över dessa drömmar nuförtiden eftersom jag vet att de kommer att försvinna när vi väl drar igång!

Nu ska jag iallafall gå hem och kanske titta på en film och bara försöka koppla av!

Å så var vi 5!

Äntligen har Elin, Erik & Viktor anlänt till vårt paradis!!

Dagen började med hurtig morgon promenad tillsammans med Martin, sen iväg till jobbet och repa steg efter steg efter steg (tror att det börjar sitta nu!) På eftermiddagskvällen kom gänget och vi gick och käkade på en lokal restaurang här i Fanabe, mysigt och gott!

Nu avrundar vi med lite internetande på mitt favorit fik La Flaca med min finaste Elin mittemot mig!

Imorgon drar vi verkligen igång på riktigt weeeeeeiii!!!

Vad gör vi? Nu Kör Vi!!

Teneriffa!!

Då var jag på plats! Har flyttat in i min lägenhet tillsammans med min nya roomie från Danmark!! Martin som jag ska jobba med kom i torsdags, känns bra att inte vara den enda här från showteamet...men vi saknar våra övriga kollegor! Har repat hela dagen, det e lite klurigt att bara vara två när man egentligen ska vara fyra!

Den 15 Juni har vi premiär! Är lite nervös för de nya showerna, men det ska man väl vara? Har lite problem med att sätta texter förhoppningsvis kan jag trycka in dem tills premiären!


Utsikten från ett av rummen på min nya arbetsplats!

Ikväll blir det nog lite middagsmys kanske ett glas vin? Det är trots allt Lördag :) 

Kraam

Idas

Mitt liv, mina val, mina mål

RSS 2.0