Bytt Bas

Hej Svejs!

Nu har Ola åkt hem efter en grym insats här i Bangtao. Magnus kom i tisdags och körde show lite lätt jetlagd :)
Allt rullar på, vi fick också chans att se Team Happy Ending i Kamala i måndags, underhållning på hög nivå!

Ikväll ska vi köra showen Nordic Release sen är det party i Patong och ledig dag imorgon! Sweet!!

Tjejdag!

Idag har det varit tjejdag på schemat!

Jag och Elin (hurtbulle 1 & 2) var först tidigt på gymmet för att pumpa upp lår och rumpa inför beachen.
...men vad får man för det när man ska sola med ett gäng fitness tjejer? :/

Drog en repa till Karon beach och mötte upp girlsen från Kamala, stekte oss mediumrare! När ska man lära sig att sola långsamt?


Vrålcool Moppe-bil i världens fränaste färg!!

Sen gick färden vidare till BIG BUDDHA!! Å jösses vad stor han är! Gick runt som en riktig turist och knäppte kort hit och dit, köpte en bok om Buddismen och skrev våra namn på en sten som sen kommer sitta någonstans på denna gigantiska skapelse!


Vi kommer nu att bli ett med självaste BIG BUDDHA!!


Här snackar vi BIG! En riktig MR Big :)


Turistbild! <3


Efter detta turist äventyr ville Kamalatjejerna rida på Elefant, men jag och Elin beresta som vi är..ehh..har ju redan provat på detta och valde därför att återvända hemåt igen till lilla Bangtao.

Väl hemma och efter en skön dusch blev vi hungriga och bestämde oss tillslut för att äta på Pizza company i byn. BIG MISTAKE!

För er som inte vet så kan jag bli ett monster när jag är hungrig och ett ganska irriterat monster när jag får vänta i en halvtimme på min mat som sen inte är den mat jag beställt, och då får vänta ytterliggare 20 minuter på min rätta mat. 

Nu när jag är mätt så summerar jag (trots matkaoset) dagen som fantastisk!

Nu blir det film & Yoghurt (får inte äta godis, tyyypiskt!)

Kram 

Halvtid..

Tiden bara rusar förbi, nu är jag inne på andra halvan av säsongen här i Thailand. Ska jag börja räkna ner då?? Nä tror inte det. Njuta av mina tre månader i detta underbara land?? Oh yes!

Mamma och Pappa har varit här i två veckor och förgyllt min tillvaro med mys på balkongen, restaurang besök, presenter, utflykter och de har dessutom varit en fanastisk publik på showerna!!

Vi åkte på en utflykt hela teamet + Mamma & Pappa +Olas Mamma och Pappa. Vi red på elefanter (bra läskigt i början men sen var det ganska behagligt), padlade gummikajak och såg djur: ormar, spindlar och annat trevligt! Fick dock sen höra av en kollega som varit på samma utflykt för två år sen att hon sett exakt samma djur på samma ställen :/ kanske inte så exotiskt...men kul var det!
                                                                                      
                                                                                                    
    
Kaffepaus i djungeln med Mamms och Papps                     Elin & Jag redo för äventyr!


Itsy bitsy spider!!


Jag matar elefanten gaaahhh!!


Ola & David elefant gjorde lite som hon själv ville :)

Sen åkte jag, Mamma och Pappa på en egen utflykt till Similan Island. Jätte fina öar med sand som såg ut och kändes som mjöl. Vi fick åka speedboat ganska länge men det var det värt. Snorkla i blå-grönt vatten och som vi snorklade. På första snorkelstoppet fick vi dessutom se en ca en meter lång sköldpadda som simmade vid båten!


Proffs snorklarna ! <3


Vacker strand med en ännu vackrare Mor!


Hela gänget!!

Tack Mamma, Pappa, Carola och Anders för två fina veckor!!

Detta är lite vad som har hänt den senaste tiden!

Igår var jag ledig och hängde på sunprime Kamala och gick på Jespers dansklass. Jag var helt slut och lycklig när jag åkte där ifrån. Tack Jesper för en grym klass och all inspiration!! Det är som sagt halvtid nu, max 11 veckor kvar, dax att lägga i växel nr 6, nu kör vi!! Tänker mycket på er hemma, saknar er!!

Kram



 

Idas

Mitt liv, mina val, mina mål

RSS 2.0