Slutspurt!

Nu e det ca 4 veckor kvar här nere. Kroppen och tankarna är halvägs hemma redan, men jag ska verkligen njuta av sista tiden här nere!

Tyvärr regnar det väldigt mycket just nu, så jag kan inte hjälpa om jag e lite blek när jag kommer hem :)

Snart kommer det ner en tjej från årets showschool som ska lära oss de två nya showerna till sommaren! Har lyssnat på mina stämmor och tror att det kommer bli två fantasktiskt grymma shower!! Kommer dock bli lite slitigt att repa såhär i slutet på säsongen. Tur att jag och Elin är sånna coola pumor som fixar allt ;)

Har ikväll haft en riktigt bra Superstars show, njöt varje sekund!
Nu kallar sängen och en bra bok!
Natti natt!

Thaibröllop, Rafting & Elefantridning & annat!

Uppdatering!

Igår var jag, Magnus och Elin på ett Thailändskt-muslimskt bröllop. Två utav våra kollegor i Restaurangen gifte sig och bjöd oss till sin fest. Det var väldigt trevligt och väldigt annorlunda från ett svenskt traditionellt bröllop.

Vi kom dit och hade klätt upp oss till fest, hade såklart tagit reda på hur kort/lång klänning man skulle ha och om man fick ha bara axlar eller inte, allt för att smälta in. När vi kom dit mötte vi brudparet som var jättefina. Bruden Yo var så vacker i rosa tubtopsklänning med pärlor och mönster, en jättefin håruppsättning och blingbling i runt halsen och i öronen. Hennes Man Mart hade vit kostym med matchande rosa skjorta.

Festen var som en gårdsfest. Vissa hade klätt upp sig lite, andra (våra hotell kollegor bl a) kom i sina jobbkläder. Barnen sprang runt och lekte, folk satt och åt vid olika bord och Yo & Mart minglade runt bland sina gäster. Maten var Thai Thaimat. Start men gott. Vi alla tre enades om att "köttgrytan" som såg ut och smakade som en starkare variant av kalopps var godast. JA vi e svenskar!!

När vi suttit där ett tag och ätit frågade dom om de fick ta kort med oss vid en tavla med deras namn på, så detta gjordes och efteråt hade någon samlat ihop våra saker som vi hade på bordet och gav de till oss och tackade för att vi kom. Dax att gå??!! Fantastiskt skönt och osvenskt sätt att säga tack för att ni kom men nu kan ni gå. Jag gillar det!


Jag, Yo, Mart, Elin & Magnus

I Onsdags var vi på Rafting, för er som inte vet vad det är så paddlar man en gummibåt i en "fors" sen badade vi i ett vattenfall och red elefant.

Raftingen var jättekul, jag höll på och trilla ur båten men klarade mig. Vår guide däremot som var typ den ända som kunde styra båten trillade i och ensamma satt vi kvar mitt i forsen...Vi lyckade dock på ngt sätt ta oss till kanten så han kunde hoppa på igen, men tyvärr utan åra så han satt och skrek på oss hur vi skulle styra båten resten av vägen. Vilket äventyyr!!

Sen åkte vi till ett vattenfall som faktiskt inte var så mycket till vattenfall om man frågar mig..men det var väl mysigt...

Efter lite mat åkte vi sen på elefant trekking och det var grymt! Elin fick sitta framme på Elefanten och gosa med den medans jag och Magnus satt som de turister vi är uppe på ryggen.


Vi stannade också på vägen vid en "apvägg" och matade aporna!




Elin på vår Elefant Sigrid! <3


Jag & Elin i backstage idag!

Nu ska vi äta middag och sen kör vi SUPERSTARS!!!

Kram <3


 

Idas

Mitt liv, mina val, mina mål

RSS 2.0