SNÖ :(

Vad hände egentligen? Vaknade upp idag och utanför fönstret var det snökaos!! En servitör sa att det inte hade snöat så på typ 40 år, lyllos oss...eller??

Denna veckan fick vi två välbehövliga lediga dagar! Gårdagen bestod av film, film och åter en film. Vi va ett gäng som bäddade ner oss med täcke och kudde i min och Josefines soffa och åt godis!! Var iofs och käkade tapas i hamnen mellan den 2a och 3dje filmen, det var nice!

Idag har jag bara sett på EN film och ska snart ta tag i stämmorna till den nya showen som börjar imorgon!
....och mamma, jag vet att jag borde gått till Gamla Stan, men det snöar faktiskt...tar det en annan dag ;)

Det e så galet att det bara är 2 veckor kvar, sen ska jag åka hem....jag vill inte åka hem!! Ska visserligen bli skönt att få äta mammas hemmalagade mat UTAN aioli....men jag vet inte riktigt vad jag ska göra hemma...vill ju sjunga och dansa varje dag (på en scen, inte i vardagsrummet till repvideon...) jaja, ska ta vara på de sista 2 veckorna och njuta varje sekund!!

Kram kram

Ledig dag!!

Tisdag, ledig dag och jag e helt slut! Men imorgon sätter vi igång med en ny show igen! SUPERSTARS! Madonna, Elvis, Tina Turner, Whitney Houston mfl. I'm in heven!!! Ikväll ska jag få en sminkkurs och bli stylad i håret, mycket spännande!

Har insett att halva tiden här på Showschool är avklarad, det går obeskrivligt fort och tankar på att behöva åka här ifrån kryper närmre. Jag vill inte åka ifrån dessa fina människorna här, samtidigt som det absolut ska bli skönt att komma hem till verkligheten igen. Hoppas bara för mitt liv att snön är borta och att det är vår när jag kommer hem!

Igår badade jag i poolen på hotellet!! Det var ju kanske inte riktigt meningen att jag skulle göra det men så blev det! Efteråt var det underbart, nästa mål är havet! Jag ska ha badat i havet innan jag kommer hem!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, dagarna flyter liksom bara på och ser väldigt likadana ut...kommentera gärna om det e ngt ni vill veta! Och jag lovar er att jag kommer höra av mig om jag får åka iväg någonstans!

Kram

Idas

Mitt liv, mina val, mina mål

RSS 2.0