vecka 2!

Inne i vecka två och det känns kanon, låg på stranden nästan hela dagen igår..och brännde mig såklart..typiskt. Men det blir snart brunt istället för rött :)

Ikväll blir det Superstars showen, afterbeach sång och de tre björnarna kommer att uppträda!! Vilken hel kväll!!

Sköt om er alla där hemma och ute i världen!

Kram

sol sol sol!!

Nu är snart en veckas show avklarad! Klapp på min egen axel!! Har det annars bra, solar och har det gött när vi inte repar (vilket e nästan hela tiden) Emma har varit här på besök och tagit hand om mig under denna första vecka, visat mig runt så jag hittar hem och till jobbet ;) haha ni vet ju hur jag är med mitt lokalsinne....

Ikväll är det 90's everybody dance now på schemat, mycket spännande. Det tar på kroppen och huvudet att vara koncentrerad i typ en hel vecka i streck med showerna men också alla barn aktiviteter som jag har gjort för första gången nu. Men nästa vecka blir nog lite lugnare när jag  vet hur saker och ting ska vara.

Jag har fått låna ett internet som jag kan använda hemma men annars har jag inget så jag passar på att lägga upp lite bilder nu! Dunkers här kommer paljetterna ;)

 
Hela Teamet, Abba!!


Pop-up



Lite smakprov på vad jag gör på jobbet ;)

Nu ska det repas inför ikväll!!

Puss & KRam

då var det dax!

Så vad var det som hände egentligen??

Jo, igår eftermiddags ringde min chef från Sunwing och sa att jag behövs på Grand Canaria så fort som möjligt i minst tre veckor! Min fina kollega har fått problem med sin fot och måste vila (hoppas verkligen att hon stannar kvar där och vilar så jag får kramas med henne!!) Detta betyder att jag imorgon tidigt, tidigt åker till köpenhamn-Barcelona- Caranieholmarna :)

Trodde nästan inte att det skulle hända men nu gjorde det det!! Jobbade idag på Dunkers och fick massor av lycka till, kramar och gos! Kommer sakna mina bitches & Hoes!! (ni vet alla vilka ni är)

Är nervös för det mesta, allt från klädbyten till steg och texter men känner att jag måste lita på att jag har gjort ett bra jobb med övningen hemma och att när jag väl är på plats så kommer de sista pusselbitarna sitta. Ska bli spännande att träffa mina nya kollegor som jag inte har träffat förut och superduper kul att träffa mina två som jag redan känner!

Nu är det dax för sängen och försöka sova lite innan mitt nya äventyr börjar!
Nästa gång vi hörs är det varmt hos mig och förhoppningsvis helt underbart!!!

Pussar & Kramar

äntligen!!

Onsdag då bär det av! Grand Canaria, Arguinigin i minst 3 veckor! underbart och så sjuuukt nerrvigt!!
Kommer att uppdatera mer senare, ville bara att alla skulle få veta!! Jag ser ljuset i tunneln ;)

Puss & Kram

regn....

Nu e det faktiskt inte kul längre...känns som jag har tappat allt...och det regnar...

Vill inte jobba, vill knappt sjunga, har dessutom erbjudit mig att hjälpa min bror med en marknadsundersökning som jag tänkte skulle vara lätt som en plätt. Men fy fan vilket otacksamt jobb det är, vissa människor verkar ha glömt bort eller aldrig lärt sig att alla människor är lika värda och att man inte behöver vara otrevlig och dryg mot dem som bara försöker göra sitt jobb...ska från och med nu alltid vara trevlig mot telefonförsäljare och marknadsundersökningsmänniskor.

Ska snart gå och servera på en studentbal men vill hellst bara lägga mig under täcket igen och somna tills någon ringer och säger att jag får åka iväg....
..och i allt detta känner jag mig fruktansvärt ensam för det är ingen som förstår och jag kan inte förklara hur det är och känns. Blir stressad för att jag låter mitt vanliga jobb gå ut över mitt riktiga jobb, precis så som jag inte ville att det skulle göra för jag vet att det tar bort min skaparglädje och min ork som jag behöver för att utvecklas...

Nu torkar jag tårarna, sminkar mig och hjälper till att ge dom 175 st förväntansfulla studenterna en fantasktisk kväll!

aaaaaaaaggggggghhhhhhh

Gud vad det faktiskt krävs mycket energi för att tänka positivt hela tiden! För börjar jag tänka på att jag skulle kunna vara i värmen nu och uppträda istället för att vara hemma i kalla skåne och bära tallrikar så går jag sönder!!! Vad är meningen med att det är såhär??

Varför får inte jag stå på scenen?

Jag är van vid att jobba för att komma dit jag vill så det här är nästan outhärdligt att bara gå och vänta och inte kunna påverka!! Detta va inte vad jag hoppades skulle ske när jag sökte detta jobbet....

Det finns så mycket krativitet i min kropp som bara vill ut men jag blockerar mig och vet inte hur, har väl satt mig lite i en tyck-synd-om-mig sits som jag inte tycker om att se mig själv i...

För det är inte synd om mig egentligen. Jag har fått vara med om showschool än sålänge och fått träffa massor av härliga människor och har en anställning som artist och det är väldigt många som inte har det men som vill ha det och för det är jag lycklig.

...men just idag kommer jag inte från känslan av att jag är ledsen över att jag inte är i värmen och gör det jag älskar mest i hela världen!!





Idas

Mitt liv, mina val, mina mål

RSS 2.0