ååååå



ÅÅ skrev precis ett långt inlägg som försvann och nu orkar jag inte skriva ett till, det får räcka med en bild på Bad ass team bak& fram edition.

Kraam

Cala Bona-Mallorca!

Hipps happs så var jag plötsligt på Mallorca och inte Gran Canaria. Det är väldigt speciellt att bara byta team sådär snabbt, men mycket lärorikt och spännande med! Nya människor, nya rutiner nytt nytt nytt!

Börjar sakna sverige lite, men har det ändå hur bra som helst! På lördag kommer min fina vän Emma och ska jobba med mig. Tyvärr har både sopranen och alten blivit sjuka här, så jag och Emma hoppar in och ska showa ihop, mycket roligt! (för oss, inte så kul för våra kollegor som e sjuka...)

Ovissheten är också lite små jobbig, nu vet jag att jag ska minst stanna tills på onsdag, men sen vet jag inte mer. Ska jag då packa upp eller bara låta allt vara kvar i resväskan?? Ska jag handla smör och bröd eller är det onödiga pengar?? Kanske låter underbart för vissa, en slags frihets känsla. Men för mig personligen så e det lite drygt, jag vill gärna veta vad jag ska ställa in mig på...hm..då har jag kanske valt fel jobb...

Drömmer massor om nätterna, kommer inte ihåg vad jag drömt när jag vaknar men e oftast helt slut, vet att jag drömmer om många olika människor, nya kompisar, gamla kompisar allt blandat i en enda stor soppa, vad betyder sånt??

Idag ska vi kör en show som heter 90's den e super kul!! Känns som att man e tillbaka på låg- och mellanstadiet och den bästa filmen är Fucking Åmål ;)

Saknar alla där hemma, vill komma hem och berätta om allt jag gjort och känna på den svenska sommaren lite!
Puss & kram

Idas

Mitt liv, mina val, mina mål

RSS 2.0