Woooohooo!

Första rep-dagen!! Vi e så grymma!!! Så jäkla kul att komma igång med showerna!! Längtar till Premiären på måndag!!! Rock on!

Kraam

super teamet!

Som jag har längtat och jag blev så glad när dom kom!! Finaste Emma och Erik! Fast dom var trött så kom dom med ny energi till mig och nu är vi fler som kan hjälpas åt innan vi drar igång på riktigt!

Idag har vi varit och shoppat på ett fantastiskt ställer som heter Super cheap och det är verkligen super billigt! Köpte lite grejer till lägenheten också när jag ändå var där. En rosa kudde, en rosa hylla och två korgar att ha saker i!

Lägger upp bilder en annan dag, nu kommer det bli så mycket när resten kommer att jag kanske inte hinner skriva så mycket, men när det lugnat sig lite, då kommer det bilder och mer uppdateringar!

På månadag är det iallafall premiär så håll tummarna för världens grymmaste team!

Vi hörs!
Kraam

snart e det showtime!!

Imorgon kommer Emma och Erik hit!! Så underbart å få hit lite showfolk!!

Har haft en lång arbetsdag idag. Målat rekvisita, städat i backstage, fixat och trixat. Börjar se ett ljus i tunneln :)
Längtar efter att få sitta i backstage med teamet och göra sig redo för show! Trodde att allt skulle ta så lång tid här i Thailand men alla är så effektiva och det glädjer mig verkligen!!

Som sagt snart e teamet här och vi kan börja repetera, så spännande och samtidigt ganska nervöst. Jag är den som gjort showerna minst men jag tror och hoppas att det mesta sitter.

Nu är klockan mycket och imorgon är det jobb igen!

Kraam

dag 1!

Första dagen på jobbet avklarad. När jag slutade gick jag ner och tog ett dopp i havet och vilade en stund på stranden! Gud vad jag älskar eftermiddagssol!! Sen lite thai takeaway och en skön stund på balkongen!

Men vad svårt det är att veta vad man ska göra när man startar upp en säsong...det är mycket som ska fixas och jag börjar gärna med allt på en gång...blir oftast inte så bra ;)

Imorgon ska det iaf inventeras showgrejer och förhoppningsvis ställas iordning lite i backstage. Längtar så tills teamet kommer! Vill köra igång med showerna nuuuu!!

Nu ska jag kolla klart på sex and the city filmen!

rah-dree-sà-wàt - Godnatt

p.s gissa om jag fick en chock när jag hade haft 66 besökare här ( på bloggen) igår. Mycket sporrande och sjukt kul att det är så många som vill hänga med på min tripp! TACK! <3

Bildbomb


Bangkoks flygplats, blek & Trött


flygplatsen igen och den fantastiska solen!!!

  
Mitt fina hem!




utsikten utanför min dörr

Som ni förstår så har jag det hur bra som hellst! :)
Har hunnit sola & bada, få massage, spelat bowling, dansat och mer därtill!

Imorgon ska jag jobba min första dag. Ställa iordning i backstage, fixa med kostymer och sånt praktiskt!
Längtar tills teamet kommer ner så vi kan börja repa och sen ha Premiär!!

Nu är det sovtajm här i Bangtao!
natti natt!

nyklippt!



Efter tre timmar i frisörstolen blir man så här fin i håret hos Marie på Frisyrkammaren!
Nu får thailändarna se upp! hahahaha

<3

Imorgon smäller det!

14.25 imorgon går planet till Bangkok från Köpenhamn!! Mamma och Pappa kör mig till flygplatsen <3 kommer sakna dem sååå mycket, det är tur att de kommer och hälsar på i Januari!!

Packade väskan igår för andra gången (den gick och stänga nu iaf) den väger 26 kg. Jag skulle ju ha 15 kg med mig...vad hände?? jaja, kanske ska ta en runda till och se om det är något jag kan avvara...

Snart ska jag iväg och färga & klippa mig, skööönt! Hatar utväxt och den är inte nådig nu, sen ikväll blir det middag med familjen och en förhoppningsvis god natt sömn (yeah right). Vet egentligen inte vad jag är nervös över, det är ju detta jag längtat efter sen jag slutade skolan att få ha en vardag som artist och veta att man ska gå upp på scenen fem kvällar i veckan. Ändå är jag lite skraj...

Antar att det släpper när jag väl kommer ner och vi börjar repa. När jag tänker efter är det nog själva resandet som skrämmer mig mest. Har inte flygit i nästan 10h i sträck på 10 år och sen ska jag hitta min gate till Phuket på Bangkoks flygplats och allt detta helt ensam....TRÅÅÅKIGT!! Men det är lätt värt det när jag kommer fram!!

Nu blir det Klipp klipp!!

Hörs snart!

teknisk....nää

hej igen!

Blev så inspirerad av min kompis hemsida så jag tänkte att jag kanske kunde utveckla min design här på bloggen...men...jag fattar ju ingenting. Någon som vet och kan hjälpa mig??

Hm syrran kanske kan! Måste fråga sen! Annars blir jag mycket glad om någon som kan sånt här hör av sig! :)

Hej svej!

En vecka!

Kan inte fatta att det är så snart!!

Det är verkligen med blandade känslor jag lämnar Sverige, trodde bara att jag skulle känna lycka och att jag åkte till något. Men kommer sakna nära och kära massor och att veta att jag inte kommer träffa vissa på ett halvår, hugger i hjärtat. Men a girl got to do, what a girl got to do....

Jag hoppas och tror att när jag väl kommer ner och sätter igång så kommer jag bara tycka att det är kul! Fram tills dess är det bara att vänta och det gillar ju jag....not..

Idag blir det lite packning av prylar som ska ner i källaren, kanske prov packa lite i väskan också :) Det som tar mest plats e fan skor och smink och då har jag verkligen inte mycket av något om man jämför med mina "tjejiga" kompisar. Jag hade bara tänkt ha med mig typ 15kg ner, undra hur det kommer gå....

Va inne på en gammal klasskompis Kristofers hemsida idag, den va sjuuukt snygg! www.krstoferalsin.se Jag är nästan säker på att han har gjort den själv. Jag vill också ha en egen hemsida med snygga bilder och ljudklipp. Kanske ett projekt i Thailand?? Det ska iallafall skapas en showreel, en gryyym sådan! Det är så bra att ha när man inte kan vara hemma och söka jobben på en audition. Sen känns det jäkligt proffsigt med en snygg hemsida som man kan länka till!

Imorgon blir det Göteborg och lite möte med chefen, sen kanske fredagsmys och lördag! Ja då e det avskedspartaj!! Söndag.....trött ;)

Kraaaam

Idas

Mitt liv, mina val, mina mål

RSS 2.0