Zumba!

Var och tränade Zumba i morse på SATS, det va ganska kul..hade varit roligare om jag inte hade tränat body pump igår, benen va ju som bly!!

Övade två shower igår, känner mig ganska nöjd, men gud vad rösten känns otränad, blev trött efter typ en halvtimmes sång! INTE okej. Men vet ju att grund kondisen finns där, måste bara jobba lite :)

Längtar så mycket tills jag får öva med teamet. Ibland tycker jag att det är minst lika kul att öva som att stå på scenen, man får ju inte publik responsen men det kan va så sjukt kul när det är ett gött team!

Imorgon blir det göteborg och leadutbildning på chefen, mycket spännande. Då ska jag få reda på mina resultat i ett ledarskapstest som jag gjorde förra veckan...undrar vad där står ;) 
 
23 dagar kvar!!

Biljetterna i min hand!!!

Nu har jag fått biljetterna till Thailand! Underbart, nu är det på riktigt. Nedräkningen kan börja!! 27 dagar kvar!!

Har under denna dagen även satt in alla mina noter i pärmar i bokstavsordning..puhh, städat bland mina kläder, packat upp resväskan (som snart ska packas igen ;) ) och massa annat smått & gott. Men! jag skulle ju översätta mitt cv och mina betyg till mitt visum...hm...det får bli det sista nyttiga jag gör idag, sen är det banne mej helg!!
   Se hela bilden

bilden är tagen från: www.phuketspecialisten.se/bang-tao-villa-med-...






Här kan jag tänka mig att bo ;)

Papper papper papper...

Mycket pappers jobb blir det när man jag ska jobba utomlands och allt på engelska!! Förbannar mig själv över att jag inte kan mer engelska så jag drar mig för att läsa igenom det VIKTIGA papperna, men nu är det iallafall gjort! Bra Ida!!

Är hemma i Helsingborg igen efter underbara veckor i Stockholm! Dansade dock bara fyra gånger för sen blev jag sjukt :( Men jag har fått tillbaka en härlig dansinspiration som jag ska ta med mig på min resa!

Nu längtar jag mest bara till Thailand och få sätta igång och repa på riktigt med teamet! TÅLAMOD! haha

Men vad ska man ha med sig när man är borta i sex månader? Jag tänker på noter och böcker och sånt....
Kläder ska jag inte ha med mig några alls...hahaha, jo det ska jag men det känns inte lika svårt för det kan man köpa på plats om man saknar ngt... men vad får man inte glömma?? Kom gärna med tips!!

Nu är det städning som gäller såhär på en fredag!

Adjöken!

Stockholm, tjejmilen...Thailand!!

Dagen efter jag skrev sist, då förändrades allt!

Jag fick ett samtal från Sunwing med ett erbjudande om att jobba i Thailand i sex månader som Showlead, det var inget snack om vad jag skulle göra. Mitt svar var ett stort JA! Det blir ingen Artisten för mig och just nu känns det som ett helt rätt beslut!

Mitt team (dom som jag vet ska vara med) är sjukt grymma och jag ser verkligen fram emot en säsong med dem! Otroligt spännande att vara lead dessutom, med allt vad det innebär. Jag vet inte ens riktigt vad det innebär i praktiken ännu, men jag vet att jag kommer göra mitt yttersta för att teamet ska ha den bästa säsongen ever!!

Just nu är jag i Stockholm och hänger med alla vänner som jag inte kommer träffa på ett tag nu om de inte dyker upp i Thailand såklart! Dansar hos Nella, världens bästa danspedagog och vän i mina ögon, suger in all info och inspiration hon ger mig och tar med mig det i en ask till Thailand <3

Nu till något annat som jag är fruktansvärt stolt över! Söndagen den 5 September sprang jag tjejmilen SPRANG!! hela milen på 1.05.12! Förra året var jag tvungen att gå lite och springa lite och kom då i mål på typ 1.08...nästa år då är det under timmen som gäller, no matter what!! har fortfarande galen träningsvärk men det är inget mot känslan av att jag fixade det!!

Borde ju ha en bild här nu på mig svettig och glad, men min kamera är sönder och ska jag vara helt ärlig tror jag att jag bloggar för lite för att komma ihåg att jag kanske skulle ta foton till bloggen....ska bättra mig på detta när kameran e hel igen!

För er som är nyfikna på var jag ska jobba kan ni gå in på www.sunwing.se och söka på sunwing resort bangtao, Thailand (man får bli avundsjukt ;) )

Nu ska det repas!
Kraam

Idas

Mitt liv, mina val, mina mål

RSS 2.0