ingen wallmans...

tyvärr ingen Wallmans audition denna gång.....
Men ska inte hänga läpp för det, kan ju fortfarande hoppas på vintersäsong med Sunwing!! Dessutom ska jag snart få åka till huvudstaden, fredag närmare bestämt!! LÄNGTAR!!

Och på söndag blir det tjejmilen med tjejsläkten, blandade känslor hahaha

Ska jag börja öva inför Artisten nu måntro?? Eller ska jag satsa på jobb?? (ständiga frågor)

Ville bara uppdatera lite!

p.s Maria tack för ditt inlägg, längtar verkligen efter vårt måndagSvin!! haha

Puss & Kram

Träningsvärk!!

Om det inte känns så farligt i kroppen dagen efter ett hårt pass så kan man ge sig på att det kommer nästa dag..med råge!! Kan inte sätta mig ner på ett normalt sätt på en stol, för när det är ca en decimeter kvar till stolen så slutar musklerna att hålla emot och "dunsen" är ett faktum, stackars rumpa!!

Hade en mysig och givande lunch med min vän i onsdags efter att pratat med honom är det nu 1-0 till säsong v/s skola...

Kollade lite jobb på arbetsförmedlingen idag och det finns hur många jobb som hellst som jag skulle kunna söka i sthlm (restaurangjobb pratar vi om nu) och jag är sugen för jag behöver ju pengar, men jag vet ju inte hur länge jag ska eller kan stanna och då känns det inte som att det är någon idé direkt fören jag vet vad som händer...

Wallmans Åre sökte en tjej nu till vintersäsongen så eventuellt audition på fredag! Hur kul hade inte det varit??? Dock kommer det i såfall bli en säsong med SNÖ!!!! Brrrrrrrr!!! hahaha

Imorgon ska jag sjunga på min mammas kompis bröllop, det vackraste-acapella, hoppas att det blir bra! Sen ska jag åka direkt till Dunkers och servera på ett annat bröllop! bröllop,bröllop,bröllop massor med bröllop!

Dax å öva lite mer!!

Body Pump!!

Steg upp klockan 7.30 idag för att träna bodypump på min lediga dag, sjuuukt nöjd över detta! Ska snart iväg och äta lunch med en god vän Peter som var min första riktiga danslärare, har inte setts på hur länge som hellst, längtar!

Undrar bara hur jag ska ta mig dit, för alla mina muskler i kroppen e slutkörda....träna lagom?? Har aldrig varit min grej :)

Kollade på bilder från Grancan igår och kände världens sug efter att få åka dit och jobba igen...vet alltså fortfarande inte vad jag vill göra med mitt liv just nu..haha kommer jag någonsin veta??

Ha en bra dag!!

funderar....

Gick in och kollade på Artistens hemsida nu och upptäkte att dom inte har någon intagning till år 2012, vilket betyder att jag har detta året på mig att söka eller vänta två år och jag vet inte om dom har en åldersgräns på sökande...väntar jag två år så är jag 26 när jag börjar och 29 när jag är klar, känns gammalt för att börja sin karriär eller?? Fan vad svårt!!!

Har ju samtidigt precis hoppat på sunwingtåget nu och skulle ju vilja göra en hel säsong till, saknar solen, värmen och allt roligt som händer på säsong...

jaja får väl gå och sova på saken :)
Natti natt

STOCKHOLM!

Japp, nu e det klappat och klart! Det blir Stockholm från september och fram, UNDERBART!
Dansa,sjunga,dansa,sjunga,dansa,sjunga..jag älskar att dansa och sjunga!!

Har varit och kollat på när mamma var statist idag för "Starkeman" en serie som kommer sändas söndagar kl 20 på ettan eller tvåan från september (tror jag att det var). Hon hade en talstatist roll och skötte sig exemplariskt! Tyvärr passade inte jag in, statisterna skulle vara i 40-50 års åldern...typiskt...

Har blivit lite sugen på att söka artisten, har inte varit särskilt inne på att plugga mer, men samtidigt så är det ett sätt att få hålla på med det jag tycker bäst om hela dagarna och utvecklas mer. Tänk om jag skulle komma in??

För er som inte vet vad artisten är, så är det en musikalhögskoleutbildning på tre år i Göteborg och det är den enda i hela norden och dom tar in typ 5-8 st varje och ibland bara vartannat år...man måste alltså vara sjuuuukt bra och ha grymma utvecklingsmöjligheter!

Tycker att det är jätte kul att jobba med show, men jag saknar teaterbiten, skapandet av en karraktär. Att jobba i en större ensemble. Hoppas iallafall på en vinter med sunwing nu i första hand, sen får vi se...

Först och främst STOCKHOLM! Till alla fina inspirarande människor som finns där!

Lite nostalgibilder från Kulturamatiden. Mycket kärlek!



Kulturamas snyggaste brudar i föreställningen skör!! FANTASTISKT!



Hooonk!!!! <3



Mammas älsklingar!!

Nä nu får det räcka, ska öva inte en bröllopssång till nästa vecka!

Hej Svej!

Hbg, Gbg, Sthlm, Sverige, Spanien, Thailand......???

Nu e somaren snart slut...vad hände?
Vad händer nu??

Vad ska jag göra i höst? i vinter?
Skulle vilja flytta tillbaka till Sthlm under hösten så jag kan dansa och sjunga där jag vill och få inspiration, fast det är mer ekonomiskt att bo hos mamma och pappa å samtidigt lockar Götet också. Framförallt lockar en vintersäsong med sunwing mer än någonting annat!

En roll i Kristina från Duvemåla på svenska teatern i Finland skulle ju inte heller sitta fel iofs...har varit inne på Stagepool nu ett par dagar och kolla jobb och nu kommer det massor med auditions, och jag känner mig i väldigt dålig fas. Måste bli ändring! Måndag blir det gym, övning och förhoppningsvis en kaffe eller två :)

<3

Idas

Mitt liv, mina val, mina mål

RSS 2.0