KÄRLEK & TÅLAMOD

Hur var det nu med mitt tålamod?? Jag vill ju bara att alla stämmor, steg och TEXTER ska sitta nu på en gång...men nej nej tålamod Ida, tålamod....

Börjar känna av i kroppen nu att jag varit igång i snart 3 veckor 12-13 timmar om dagen... har varit lite hes ett par dagar nu också och det vill inte ge med sig så imorgon ska jag vara tyst tyst tyst och hoppas att det hjälper!

Idag fick vi de sista stegen och stämmorna till Nordic releaseshowen, så nu ska det bara nötas så att dom sitter! Kan inte riktigt förstå att jag har lärt mig 3 barnshower, en ABBA show och snart Nordicshowen på knappt tre veckor, känner mig som superwoman!! Hahaha... Alla e så duktiga, ambitiösa och härliga!!

Kvällen slutar nu efter lite fredagsmys med mina fina kompisar!!!

Kram

SOOOOOOOL!!

Hola!!!

Idag har varit vår första lediga dag sen vi kom hit den avnjöt vi med sol,sol och åter sol!! Jag har till och med fått lite fräknar i ansiktet!!

Jag sov länge imorse, gick upp lagom till lunchen, efter lunch gick vi några stycken till hamnen och tittade i affärer, drack kaffe, åt glass och bara nöjt!! Det finns så mycket underbara människor här som ger mig massor av energi och inspiration.

När vi kom tillbaka till hotellet lapade vi lite mer sol på balkongen och började öva på våra Abba låtar som vi ska dra igång med imorgon! Kommer bli så spännande å höra alla sjunga och dansa någonting annat är barnshowerna!

Efter middagen övade jag lite till, ringde hem till min fina K, saknar henne väldigt mycket!! Sen visades Sunes sommar på storbild och kvällen avslutas nu med lite facebookande och bloggande i soffan med Jossan!

Nattinatt!
Kram


Piff&Puff/Snipp&Snapp


Fina Em på stranden


Brudarna ;)

trött trött trött

Hej hopp! Söndagkväll och heelt slut! PÅ tisdag är vi lediga, ska bli galet skönt!!!!! Så jag uppdaterar er där hemma lite mer då! NAtti natt
Kram

lite mer bilder och sånt....

Idag har vi repat björnshower, galet skoj och helt crazy! mitt underbara team är så grymma och roliga!!!

Började dagen med powerwalk i 20-30 min och sen lite styrka innan frukost, sen rep rep rep!! I löööööve this!!



härliga strand!!



Imorgon e det ny show och nya koreografier så därför behövs det lite sömn snart!
Kan fortfarande inte riktigt förstå att jag faktiskt är här nu, efter så lång väntan! Njuter av varje sekund!!
Saknar er hemma lite också och hoppas att ni har det bra i kylan ;) Kan glädja er med att det mest har regnat här hela tiden sen jag kom....men ingen snö iallafall!!

Kram

Dag 3

Hej svejs!

Som sagt dag 3, igår kunde jag inte skriva för sängen skrek på mig. Det var längesen jag var så trött psykiskt, men på ett bra sätt!

Igår hade vi teambuilding hela dagen, så sjuuukt kul!! Vi lekte bland annat krocketter (ni vet friterade potatismosbollar) kanske stavas annorlunda men ni vet vad jag menar. Denna lek går ut på att alla ligger på en rad på golvet såhär: IIIIIII ← detta är inte i:n utan människor ok? siste man ska nu rulla över sina kompisar, vilket betyder att du kommer ligga på ett antal människor du känt i EN dag, ansikte mot ansikte ,kropp mot kropp.....nu är ju vi inte kanske som vanliga människor så att vi tycker det är okej, men jag undrar hur det sett ut om 10 kostymsnubbar skulle leka denna leken???

Vi gjorde massor av andra lekar också och jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde igår på hur länge som hellst, underbar känsla!!

Idag har det varit en info-dag och lite mer teamsnack, jätte kul. Det som känns lite tråkigt är ju att jag vet att jag ska åka hem sen och inte få vara i ett team sen när jag egentligen vill vara med i alla team!! Men man vet ju aldrig det kansek dyker upp en öppning någonstan och då ska jag vara där!!!

Nu är det mat-tajm och sen manusrep, imorgon börjar repen på riktigt!! Jippiiiiiii!!!!

Lägger upp lite bilder sen!

Kram

aaaah äntligen!

Sådär ja då va man framme! Resan gick jätte bra och vilket välkomnande vi fick av alla leads när vi kom! Detta kommer bli grymma veckor!

Har fått en roomie, Josefine. Störtskön tjej, känns hur bra som hellst!!

Imorgon blir det teambuildning hela dan ser verkligen fram emot det, få klämma och känna på alla!!...inte bokstavligt!!! :)

lägger upp lite bilder so far så hörs vi mer imorgon för nu e det läggdax!

Kram


öresundsbron


Josefin & Emelie på köpenhamns flygplats


Grymmaste öronpropparna för alla öronbarn, finns på apoteket och är speciellt gjorda för flyg och funkade hur bra som hellst!!!


sköna sängar, natti natt!!



3 timmar senare....



Vem som känner mig trodde att detta var möjligt??

och vad stod vågen på?????


20 kg exakt!!!! såååå grryyymmm!!!

Men måste erkänna att jag fick (med hjälp av mamma och pappa) sortera bort nästan hälften...buuhhuuuuu, men tror att jag klarar mig med det jag har nu!!

Varje gång jag tänker på att jag imorgon vid denna tiden är på Mallis pirrar det i hela magen, kommer bli så spännande, vill bara vara nere nu!

Kommer sakna alla här hemma i Sverige men vi ses om 7 veckor igen och fram tills dess lovar jag att hålla er uppdaterade om allt som händer på min resa!

Hörs imorgon från ett förhoppningsvis vårvarmt mallis!

Kram

packar....

Det här är kläderna jag vill ha med mig efter min första sortering, inser såklart att det aldrig kommer gå....

såhär ser det alltså ut efter min första sortering.......suck...det här kommer aldrig gå....

jaha....

så nu var det slut och jag kan skriva igen hahaha....

Jag kan ta att Ola och Salem gick vidare till globen, det var dom värda, men att Linda åkte ut mot Pain of salvation e ju skamligt!!

Du e grym Linda!!

Nu ska jag kolla på Shall we dance som jag sett typ 100 gånger och varje gång blir jag såå sjukt sugen på att dansa pardans. Någon som vill bli min partner??

Kram

Melodifestivalen!!

än sålänge har jag inte hört en enda "riktig schlagerlåt" Frispråkaren tar ju priset....

Men det kanske bara e jag som e gammalmodig och vill att det ska vara schlager med tonartshöjning i sista refrängen, glitterkläder och SHOW??

Ola var ju ganska schlager men nja...tråkig låt
Jenny Silver hade jag ju velat heja på (skåningar som vi är) men jag fattar inte vad hon höll på med...
Linda gillar jag även om det inte är en schlagerlåt, men jag tror att hon skulle kunna ta sig rätt långt i eurovision..eller??

Haha, min pappa kom in och såg snabbreprisen och förkastade allt, det var bättre förr....hahahaha

Hur kunde Pain of salvation gå vidare?? hur tänker folk??
Gött Linda och Salem!!
Jessica & Ola va väl ganska väntat??

haha det här med att göra två saker samtidigt e inte riktigt min grej ;) försöka blogga och kolla på tv var svårare än jag trodde...fastnar liksom och kollar på tvn och glömmer bort å skriva, kanske förklarar detta smått förvirrande inlägg??

hör av mig igen när programmet e klart....

lite bilder från gårdagen


jag och fina Frida


Lillstrumpan & systeryster


middagsmys


Yeah! ;)

Tack för en grym kväll igår....
Kram

snart snart snart!!

Jösses nu börjar jag bli nervös på riktigt, kan inte riktigt förstå att jag ska åka på måndag.... Måste växla pengar, packa blablabla och idag har det inte riktigt funnits den energin. Va ute med några kompisar igår och hade sååååå kul så det har varit värt att va lite trött idag. Imorgon däremot blir det mycket att göra!

14 grader enligt SMHI på Mallis helt okej ;)

Kram

4 dagar kvar!

Spenderat nästan hela dagen i studion och är grymt nöjd med resultatet!! Åh jag bara älskar att vara i miljön och skapa, dagar som den här får mig att vilja nå mitt mål 1000 gånger mer, om det nu är möjligt?! Tack E för all skjuts fram och tillbaka och mat och kaffe, är väldigt glad att just du ska med Mallis!!

Pratat med en härliga Mochi idag och sänder honom all energi jag har och lite till, tänker på dig hjärtat!

Imorgon är en fixar dag. Inhandling av ny bikini, yahooooo!! Det ska vara fint väder på Mallis det har jag bestämt! Växla pengar, köpa ett USB-minne mm mm och sen en liten after work (eller vad man kallar det när man inte jobbar.... :/ ) med H, ser jag verkligen fram emot!

Som sagt 4 dagar kvar, triggad som aldrig förr!

Kram

snabba cash

Har precis sett Snabba Cash som inte uppfyllde mina förväntningar...nej jag vet att man kanske inte ska se filmen när man läst boken men brukar tycka att det är okej iallafall, men inte den här gången. Men det var helt okej att sitta och titta på Joel Kinnaman i två timmar ;) att han sen är en helt fantastisk skådis gör ju det inte sämre!!

Gick grymt bra med övningen, känns som att det sitter nu! SKÖNT!

Imorgon blir det studion iallafall och sen en fika med fina E som ska med till Mallis!!

Kram

5 dagar kvar!

Onsdag och idag löser sig saker smidigare än igår! Dock satte vädret stop för planerna att åka till en studio och spela in låtar,provar imorgon igen! Idag ska det övas massor, hör av mig sen....

Kram

fixa och trixa....

Det man lätt glömmer bort när man ska åka iväg är ju allt som måste fixas hemma innan man drar. Speciellt om man har ett företag....ibland undrar jag varför jag över huvudtaget startade det...men när jag väl är klar med momsdeklarationen och har förstått allting kommer jag känna mig grymt nöjd!! ..eller bara lättad??

Fick brev från CSN också idag. Gaaahhh...hade visst förträngt att jag hade ett saftigt lån som nu måste betalas in, förstår dock inte riktigt hur de tänker att jag ska kunna betala in den summan dom vill varje månad...men som en sann optimist tänker jag att det ordnar sig på ett eller annat sätt!!

Glada saker som hänt idag är:

1. Min älskade underbara vän K har kommit hem från Egypten där hon har myst med sin man M i två veckor och låtit mig ensam nästan frysa ihjäl hemma i Sverige... Vi kommer inte ses på flera månader och det känns i hjärtat, men att få höra hennes röst idag var underbart! KÄRLEK!

2. Fick mina nya danssneakers hemskickade idag, har gått omkring i dom hela dagen, störtsköna!!



3. Finalen av paradise hotel börjar om 5 minuter...du vet att du vill titta...

Kram

6 dagar kvar!!!

Nu är det snart dax för avfärd mot det lite varmare Mallis! Runt 13+ grader, kommer ju kännas som sommar om man jämför med Sverige!!

Resfebern börjar kicka igång så smått, tror inte jag kommer förstå att det händer fören jag är framme...

Är nyfiken på alla människor som jag kommer träffa och har dessutom tre kompisar som ska med, hur kul som hellst! Tycker alltid det är kul med nytt folk som antagligen är lika crazy som jag :)

Har flyttat från mitt älskade Stockholm där jag bott de senaste fem åren och är nu tillbaka i lilla Helsingborg, trodde att det skulle kännas konstigare än vad det gör och det är väl ett bra tecken? Blir så mycket lättare att bo hos familjen under säsongen när jag ska fara och flyga fram och tillbaka i Europa, sen får vi se vart jag tar vägen..

Denna veckan försöker jag komma in i någon sorts rutin med morgonpromenad och uppsjungning och övar på mina björn-repliker/sånger så att allt ska sitta när jag kommer ner, så nu har jag verkligen inte tid att skriva mer.

Men nu har jag iallafall kommit igång med min resedagbok/blogg för alla som vill hänga med och vet vad som händer på min resa!

Kram


Morgonpronenad

Idas

Mitt liv, mina val, mina mål

RSS 2.0