Familjemys och kluvna toppar

Mamma och Pappa är här!!! Är verkligen så lyckligt lottad som har så fina föräldrar. Vi har myst vid poolen hela dagen idag och ikväll blir det en tur till Los Christianos! Ska tydligen vara någon festival där! Yeah!!

På måndag ska jag börja blogga på Thomas Cooks intärnblogg. Ska bli riktigt kul. I en vecka får mina kollegor från alla avdelningar följa med mig och teamet i vår vardag. Bloggen har funnits i ett par år och vandrat från VD-nissar till Minilandsfolk till ekonomikillar och är nu framme vid mig.

Har suttit och läst endel inlägg från tidigare bloggare och det är väldigt intressant att läsa om andra som jobbar i samma koncern men med helt andra saker. Inser då att jag jobbar för ett enormt stort företag och vilken liten tårtbit jag tar del av. Hoppas att det blir kul och givande iaf.

Imorgon kommer min chef hit från Stockholm för att ge oss feedback och nya tips och idéer. Nervöst men framförallt riktigt kul. Sist hon var och såg på mig blev jag jättenervös och tyckte det var jobbigt, nu ser jag nästan fram emot det. Att få visa mitt fina team som jag är så stolt över!!!

Dom kluvna topparna har äntligen åkt av. Tyvärr va det en tredjedel av mitt hår :S så nu är det sådär tråkigt halvlångt. Men det behövdes och som tur e så växer det ganska fort!

Ska föröka länka min Thomas Cook blogg hit så ni kan följa veckan som kommer där!

Hej svej!

Idas

Mitt liv, mina val, mina mål

RSS 2.0