Packar...

..inte min favorit syssla precis. Alltid lika svårt att packa för långa resor. Vad behöver man med sig egentligen??

Är lite nervös för de nya showerna för säsongen. Innan har jag alltid hoppat in i team där alla andra kan showen så att jag bara kan hänga på, men nu är vi alla lika gröna. Längtar efter den intensiva repperioden som väntar. Jag tycker verkligen att det är kul att repa, åtminstone när jag får repa med hela teamet. Har fortfarande det lite tufft med de nya texterna, de vill liksom inte riktigt sätta sig och då blir jag grymt stressad. Men premiären är inte fören den 14:de så jag har lite tid kvar!

I lördags jobbade jag i servisen på Wallmans (deras sista show) blir verklien taggad till att söka nästa år. Hade varit så kul att få jobba med show fast hemma i Sverige så att jag kan vara nära vänner och familj!! Vi får väl se vad som händer efter säsongen!

Nu kallar tvätten...gaaaahh...tråkigt!!

Kram

Dax igen!!

Jaha, så har jag varit hemma i snart fem veckor och fyllt på med massor av kärlek från vänner & familj. Kan inte beskriva hur underbart det har varit att få hänga med i er vardag och bara få vara nära er. Ni betyder så mycket för mig!

På tisdag tar jag min väska och drar vidare, denna gång till härliga Teneriffa som jag hoppas kommer bjuda på en massa äventyr och glädje! Planerat hemdatum 31 november! Jag som tyckte det var kallt att komma hem i april kommer ju frysa ihjäl i November!!! Men det är ju ett tag kvar tills jag behöver oroa mig för det.

Däremot oroar det här förbaskade askmolnet mig! Hoppas att det inte ödelägger allt, så att jag inte kommer iväg!

Ser verkligen fram emot kommande säsong, vi e ett kanonteam enlig mig och jag har en vision om att jag ska lägga i en högre växel i min egna utveckling. Verkligen ta vara på all scen tid jag får och aktivt jobba så hårt jag kan för att komma hem och ta Sverige med storm ;) 

Så nu är det alltså dax igen. Tack vackra Sverige för all energi och alla underbara människor som finns här! På återseende.

Teneriffa nu åker vi!!

LOVE 

Idas

Mitt liv, mina val, mina mål

RSS 2.0