Bilder

Här kommer lite bilder från de senaste veckorna, som varit minst sagt tempofyllda!


Afro tjejerna!!!
Jag och Elin har tagit oss i kragen och börjat gå på träningspassen här på jobbet. Afron är verkligen en personlig favorit! Denna första dag till ära gick vi och köpte dessa fina thaibyxorna som jag numer bor i :)



Dax för 90's show. Lagom med läppenna, de obligatoriska slingorna i sidorna, pushup till hakan och pricken över i:et Mouchen. Nu kör vi!!!


Charmtroll 1 & 2 :)
En utekväll i Patong, ett par Chang senare, vackert!

   
Tomtenissarna!!!

Det tar så sjuukt lång tid att lägga upp bilder med mitt internet som är sämst, så detta får vara nog för nu!

God fortsättning!!
Kraam



Julmys och julklappar!

Idag har vi i Bangtao temet firat jul!

Vi åt jättegod julmat som restaurangen Buffalo hade lagat speciellt till oss. Knäckebröd, ägg, köttbullar, prinskorv, lax, glögg, pepparkakor och massa mer!!....och godis såklart....Mums!

Sen delade vi ut julklapparna som vi köpt. Alla fick dra ett namn i veckan och köpa en fin julklapp till den som stod på lappen. David köpte en jättefin rosa sjal och en rosa väska till mig!! Jag blev överlycklig! Älskar sjalar och väskor (och rosa)....

Sen hade alla köpt 3 klappar var till julklappsspelet. Shit vilket stessande spel...men galet kul!! Jag fick tillslut två klappar, en massagegrej för att minska celluliterna :) och ett block med penna. Helt klart nöjd med detta kap!

Efter denna mysiga eftermiddag cyklade jag och Elin till vårt massage och pedikyrställe och fixade naglarna. Nu åkte lösnaglarna av och under hade mina egna växt ut finfint!! Sen unnade jag mig en skön massage nu innan julköret drar igång!

Imorgon blir det en julpop up och stundtals infinner sig julkänslan även här i ett varmt Thailand!
God Jul alla fina, tänker på er och hoppas att ni får en underbar jul!

jul jul strålande jul...

Snart e det dax för kvällens jobb. Ikväll bjuder vi på 90 s och Teen Idol!!
Borde ha sovit lite middag känner jag, men nu e det försent...låg dock och lapade lite sol på stranden innan!

Igår gjorde vi en grym ABBA show! Teamet var på topp och publiken var GULD! Helt plötsligt längtade jag inte hem lika mycket :)

Imorgon är ledig dag och då ska hela Bangtao teamet fira jul! Ser verkligen fram emot det, lite julmat, julklappsspel och en och annan singa ;)

God Jul på er alla!

Hemlängtan...

Nu har jag drabbats....

Antar att det kanske är för att det snart är jul. Men jag tycker ju inte ens direkt om julen...

Saknar mina vänner och min familj, att göra saker hemma. Gå på caféer, musikaler, sitta och snacka skit en hel kväll!

Ni ska inte tro att jag inte trivs här, men ibland vill jag ha lite utav båda...

Nattinatt

Sol & Bad!

Idag har det varit sol och bad på schemat på Surin beach. Jätte mysigt, dock låg jag under parasollet mest hela tiden och sov :) (blir lätt så om man gjort stan osäker natten innan)

Igår hade vi en bra 90's show, älskar verkligen den showen! Och innan dess var jag Elin och David på Nathalies AFROPASS!! Det var såååå kul!! Jag och Elin gick inför det stenhårt kan man säga och gick och köpte thaibyxor som vi kunde dansa i! Hade nästan glömt hur mycket jag älskar dem klasserna, så nu e det bara och köra på!!

Sen gjorde vi stan osäker som sagt! Dansade hela natten lång så när jag vaknade idag var träningsvärken obeskrivlig, men ändå skön på ngt sätt....

Vi har fått en svensk godis butik här i Bang Tao!! Lyckan bland personalen är stoooor!! Så ett besök där har det ju varit denna lediga dag och sen avslutades det hela med middag på stranden på Mamma Mia tillsammans med Elin!

Jag är så lycklig över att jag är här just nu!!

Lucia!!

13 December och typ 30 grader varmt...konstigt!

Idag var min första dag på jobbet sen sjuk-ledigheten. Kändes väldigt bra att vara tillbaka. Har verkligen saknat att stå på scenen och få köra.

Dock va det jätte svårt med sången! Har under de veckorna som jag varit dålig bara haft en växel (fett ös medvetslös-växeln) och inte kunnat välja själv, så nu när jag försökte softa på vissa partier så ville inte rösten alls som jag. Men det är bara träning och övning som gäller!

Å så vad det ju Lucia idag, vi repade med alla barnen på eftermiddagen och sen gick dem Lucia tåg med Lollo, Bernie, björnarna och Farbror Grubb. Fantastiskt tillställning!

Imorgon är det 90's på schemat och som det ska rockas, taggad som aldrig förr!!

God natt god natt!!

Förlåt!!

Förlåt mig nära&kära och alla ni andra för att jag har varit så sjuukt dålig på att skriva och berätta för er hur det går här borta!!

Nu är det ju ett nytt team här i Bang Tao. Elin, Ola, David och jag och Erik, som vanligt!
Teamet är ett riktigt grymt sång&dans team och det känns jättebra.

Dock har jag varit krasslig nästan sen jag kom hit och har därför denna veckan haft en outstanding inhoppare Josefine Larsson!! Som har showat ist för mig i nästan en vecka så jag har fått vila!! Är henne evigt tacksam!! Så jag har tillbringat mina dagar tyst och ensam...och nu kan jag sjunga igen!!!

Provade att sjunga lite Jul stämmor idag och det gick så lätt och rösten var tät och fin!! Lycka!!

Jag har alltid haft en stålröst som aldrig går sönder, hur mycket jag än skriker. Men time's changed.Känner att jag måset börja ta vara på min röst och tänka på hur jag använder den både på jobbet och privat.

Jag har även fått fortsatt jobb i sommar på Teneriffa! Fick en Leadtjänst där som börjar i slutet av maj, så jag hinner typ bara hem och vända i Sverige innan det är dax att ge sig ut igen.

Tyckte det var lite jobbigt att behöva tacka ja till ngt som inte är fören om nästan ett halvår. Jag hade bara varit här nere i Thailand i typ ett par veckor innan jag skulle bestämma mig för om jag ville göra detta ett halvår eller ett år till. Men nu är jag väldigt glad över att jag tog jobbet. Känns som att det är rätt tid just nu!

Självklart kommer jag sakna alla hemma sjuukt mycket men jag vet att ni har tålamod med mig och jag finns alltid för er även om jag inte är just i samma land...

Nu har jag uppdaterat er litegrann och jag ska verkligen försöka bli bättre på att skriva oftare och sätta in fler bilder!

Saknar er!
Kram <3

Idas

Mitt liv, mina val, mina mål

RSS 2.0